Eten en drinken aan Costa Blanca

De Spaanse keuken is een brede mediterrane keuken en gekend om zijn veelzijdige gerechten, gevarieerde ingrediënten en verrassende maaltijden. Bovendien is het Spaanse eten niet alleen lekker maar ook zeer copieus. Spanje staat bekend om z’n ‘mesa buena’ of de rijkelijk gevulde tafel. Overal kan men eetgelegenheden vinden.

Wilt u ’s avonds de B&B niet meer verlaten, geen probleem, op aanvraag wordt een heerlijke maaltijd met verse marktproducten voor u bereid. Indien u liever zelf kokkerelt kunt u altijd een handje toesteken met de gastheer in de buitenkeuken met BBQ en koelkast.

Ook ’s middags is er de mogelijkheid een belegd broodje of kleine versnapering te nuttigen. Ons verzorgd ontbijt (inbegrepen in de kamerprijs) wordt onder buffetvorm aangeboden aan de grote gezamenlijke tafel bij de buitenkeuken (’s winters in de ontbijtruimte) of kan ook, indien u dit wenst, geserveerd worden op uw eigen plekje in de kamer.

Verder vindt u op onze natuurlijk schaduwrijk terras een honesty bar met heerlijk frisse alcoholische en niet-alcoholische dranken zoals bier, wijn, cava, frisdranken, water… u noteert en neemt uit de koelkast wat u wenst.

Wat is er trouwens zaliger om de dag af te sluiten en tot rust te komen met een glaasje en een drankje op het terras?

 

!Salud!