Geniet van alle comfort in onze gezellige gastenkamers

Voor ons is een kamer niet zomaar een kamer maar wel dat gezellige plekje waar ‘thuiskomenvanzelfsprekend is.

Wij  bieden reeds vier zeer verzorgde en comfortabele kamers aan om dan kort daaropvolgend ook de twee andere kamers te openen voor publiek.

Elke kamer met zicht op de ruime tuin en de bergen is voorzien van airco warm en koud,bed-en badlinnen, badjas, badhanddoeken voor aan het zwembad, haardroger, kluisje, water en koffie- en theefaciliteiten. Er zijn in de tuin voldoende zithoekjes waar het gezellig vertoeven is.

 

 

 

el cacto

De kamer is voorzien van een king size bed (auping) en heeft zijn eigen en-suite badkamer met inloopdouche en toilet.

la especia

Deze kamer beschikt over een king-size bed (boxspring), door de kwalitatieve topper is er geen gevoel van afzonderlijk matrassen, deze kunnen ook als twee single-bedden  geplaatst worden. De ruime badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en inloop regendouche.

la flor

Deze kamer beschikt over een eigen ingang, afzonderlijk toilet en een zeer ruime badkamer met dubbele wastafel en grote inloopdouche. Het bed is een king-size (boxspring) met luxe topper om het gevoel en comfort te geven alsof je op een grote matras slaapt. Ook hier kan je kiezen voor twee single-bedden.

 

el higo

Deze kamer bevindt zich op de eerste etage en beschikt over een king-size bed (boxspring), door de kwalitatieve topper is er geen gevoel van afzonderlijk matrassen, deze kunnen ook als twee single-bedden  geplaatst worden. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche, alsook een balkon waar je gezellig kan zitten en uitkijken over de druivenstokken en amandelbomen naar de bergen.

 

 

In de nabije toekomst wanneer hiervoor de nodige werken en vergunningen zijn afgerond zijn ook mobilhomes van harte welkom.